 
		
Aantal personen: 4
							10 minuten.
							
							
Faja Lobi Orgeade (siroop)
of Faja Lobi Kola (siroop)
of Faja Lobi Tamarinde (siroop)
of Faja Lobi Su Su / Dawet (siroop)
of FajaLobi Markoeza (siroop)
of Faja Lobi Gember (siroop)
450 ml water
							
	
							
Het water en 200 ml van de gewenste siroop goed met elkaar mengen en
één nacht invriezen; hierna het schaafijs verdelen over 4
longdrink glazen. Schenk eventueel in elk glas een scheutje siroop er
overheen.
Serveertip: Serveren in een longdrink glas met een rietje en een ijslepel.
Variatietip: Voeg aan de smaken Kola, Orgeade en Su Su/ Dawet eens volle
melk naar smaak toe. Gebruik ter variatie condensmelk in plaats van melk;
met de condensmelk wordt het schaafijs tevens mooi gegarneerd. Voeg aan de
smaken Markoeza, Gember en Tamarinde in stukjes gesneden exotische fruit
toe. Probeer ook eens andere Surinaamse verfrissers zoals Rozema-Pop
drinks.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |